Ríbezl'a čierna Čerstvé čierne ríbezle majú najvýraznejšiu arómu. Čierne gulôčky sú najväčsie a najhodnotnejšie. Majú najvyšší obsah ovocných kyselín a vitamínu C, až 2 miligramy v bobuľke, takže 40 ...
BLOG
Rýchly a jednoduchý recept na varené ríbezľové víno
Určite už každý z vás niekedy pil varené víno, ale počuli ste už o varenom víne z čiernych ríbezlí? Pomaly sa nám blíži zima a my vám ponúkame rýchly a jednoduchý recept na varené víno z našich druhov...
Čo je barrique?
Čo teda znamená, keď na vínnej etikete vášho vína nájdete uvedené „barrique“? Cieľom barikovania je senzorické obohatenie vína, ktoré sa (rôzne dlho) ponecháva v kontakte s páleným drevom. Dochádza t...